Vad har hänt med mig?

Blogg segar som vanligt, men jag är på topp!

Sitter och kollar på Faddergalan på Tv4 just nu. Nja någon fadder ska jag nog inte bli nu, men kanske längre fram i livet så får man se. Ni kanske har någon som ni känner som just är fadder?

Shit, Jag bloggar nästan aldrig längre!? Vad har hänt? Hum svårt att svara på den frågan. Har känt att jag inte viljat blogga eller ens orkat blogga. Jag som alltid bloggade flera gånger per dag förut.

Igår var jag på bio och kollade på 2012. Filmen var helt okej, kanske lite för lång. Det var coola scener och sånt men lite överdrivet kanske? Men helt klart sevärd!

Sjuk - Frisk

Nu var det mer än en vecka sen jag bloggade sist?! Ja, det beror på att jag inte orkat skriva och att jag har varit sjuk hela förra veckan. Man har ingen lust att blogga när man spyr, har feber, ont i huvudet m.m.
Men nu är jag frisk igen!

Var inte kul att vara sjuk från söndag - Söndag inte. Kan har varit Svininfluensan eller? Om jag har haft det nu så är det ju bra, då kan jag inte få den igen. Jag blev ju inte sådär ''jätte'' sjuk. Fick 38,9 som högst men om man har Svininfluensan så kan man ha runt 40 +

Nu ska jag kolla på Andra avenyn och riverside. Ligger lite efter då jag inte kollat när jag varit sjuk.

Eddie fick lämna idol....

Ikväll har jag kolla idol. Alltid lika bra, eller låtarna kanske inte allitd är dom bästa men själva idol är bra ^^
Eddie fick lämna idol får gått och han har gjort ett starkt intryck hos svenska folket måste jag säga. Annars skulle han inte komma i topp 6 eller hur?

Klockan är ganska mycket nu så jag tänkte snart krypa ner under täcket och försöka sova. Jag är sjukt trött så det ska nog inte bli så svårt att somna inatt. Somnar ni snabbt när ni lagt er i sängen?

http://puffeltufflan.files.wordpress.com/2009/08/coffehound.jpg

God mat...

Idag hade vi ''läsdag'' i skolan. Vi läste och gjort dikter typ hela dagen, tråkigt eller vad? Men vi fick te så det var helt okej ändå!
Åt Thai-mat idag också. Man njuter verkligen av det! Det är nära att åka så då blir det någon gång per vecka, whats else lixom? Blir inge gott om man äter det för ofta! Eller .. jag äter det inte en gång per vecka! Kanske väntar två veckor innan jag äter det. Det beror helt på sug efter thaimaten.

Nu skall jag dricka te och sen krypa ner i sängen och försöka sova. Tidigt upp och bums till skolan blir det. Fredag är tråkigast för då väntar man bara på att skoldagen ska vara över så man tänker inte på något annat än det då.

Saw VI

Ikväll har jag kollat på bio. Blev filmen Saw VI och tyckte inte den var så jätte bra faktiskt. Men gillar man läskiga/äckliga saker så tycker jag nog man ska se den ^^

Hah jag som skulle kolla Andra avenyn på dagen förut men det blev aldrig av. Så jag ska sätta mig och kolla på det strax! Eller jag kollade 10 minuter innan jag åkte mot bion så det är cirka 30 minuter kvar att kolla nu.

http://www.shockwaves.tv/wp-content/uploads/2009/09/saw-vi.jpg

I'm back

ja, jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering på sista tiden. Jag som alltid brukade blogga många gånger varje dag. Men har haft för mycket annat att tänk på så som skolan. Men nej jag har inte slutat blogga eller så, om ni nu trodde det.

Har lång lunch så jag passade på att gå hem. Inte så god mat i skolan så jag tänkte att jag skulle gå hem och kolla på Andra avenyn som jag inte orkade kolla på igår. Men jag lovar snart blir det mycket bätter uppdatering. Hur är det mer er annars då?

Dålig uppdatering !

Shit vilken dålig uppdatering det har varit senaste dagen. Men det beror nog på att jag inte haft lust att blogga eller så. Men nu är klockan snart 02:00 och jag tänkte att jag skulle blogga lite i alla fall.

I helgen så har jag bara tagit det lugnt. Lyssnat på musik,kollat på tv,suttit vid datan m.m. Ganska skönt att inte göra någonting faktiskt. Hemma kvällar slår utekvällar med hästlängder. Eller vad tycker ni?

(Mer bloggande senare idag)



Katt

Jag är med och tävlar om att vinna en väska med min katt på ^^ Så om ni går in på den här länken och rösta på min bild. Tacksam för varje röst jag får.

Rösta på min bild http://kattensdag.se/2009/theo/

Eget val är inte helt fel

Idag slutade jag tidigare än väntan. Sista lektioner var inställd så jag slutade efter lunch så det var skönt. Var hemma redan vid 12:20. Har inte gjort mycket alls mer än att lyssnat på musik och suttit här vi datorn.

Ikväll är det idol!! Dagens tema är.... Eget låt val. Men ändå tyckte jag inte några låtar var sådär jätte bra. Men det ska bli kul hur dom framför låtarna då dom borde vara jätte bra nu när dom fick välja vilken låt som helst. Ska ni kolla idol ikväll?


http://jenniferhartzell.blogg.se/images/2009/2096356449_52412693.jpg

Ålder?


EMA

Snart ska jag kolla på 2/1 men på 3an. det är ett mycket bra program tycker jag. Sen klockan 21:00 smäller det! Då ska jag kolla på EMA det är typ världens största gala.. Kenza är ju med där så det är klart man inte missar det.

Hoppas ni haft en bra dag och en fortsatt trevlig kväll. Jag skriver nog lite mera i kväll! Ha det bra så länge

School

Nu är jag hemma från skoldagen. Ganska seg dag har det faktiskt varit men man står ut. Det är ju fredag imorgon och det betyder helg efter morgondagens skola. Kollar på tv:en medans jag skriver just nu.

Har inget planerat idag så det blir nog en lugn dag/kväll framför tv:en och datan. Ska äta någon god middag också som Dad köpte hem idag. Nu ska jag kolla riverside så vi ''hörs'' sen


Allsång på skansen kamran :)

Bonde söker fru - Andra avenyn

Godkväll! Jag har precis kollat klart på Bonde söker fru på 4an. Har tyckt det varit kul att kolla på det sedan det började. Så det har blivit lite av en tradition för mig ^^ Har ni något favorit program som ni måste följa? Det jag tycker är bäst och som jag följer varje vecka är Andra avenyn faktiskt. Skulle vara kul och veta vad ni följer för pogram/serie.

Nu ska jag kolla Andra avenyn! Det är bra att man får se vad som hände avsnittet innan så man inte glömer bort.
Men ni får ha en bra kväll så bloggar jag ikväll eller imorgon.


Brr....

Hejhej bloggen!

Vilken busväder det är ute. Det snöade och haglade till och med idag! Vintern kommer med storm steg heh.
Åt en god middag som bestod av pasta bolognese riktigt gott. Åt ni någon god middag/ska göra? ♥

Ikväll tänkte jag sätte mig och kolla på någon bra film/serie och dricka te. Mums det skall bli gott! Igår var det Andra avenyn på tv men det glömde jag kolla på så jag får kolla på datan i kväll.


Jag sa ju att Blondinbella var på galan jag var på förut... ja och här är hon. Dåligt kort jag tog..

Riverisland.com

Sitter och kollar runt på lite olika kläder på internet. Riverisland.com finns det sjukt mycket snygga tröjor! Nu vill till London och shoppa. Det går inte att lägga kopiera bilderna som jag vill ha till bloggen. Men in och kolla lite och se om ni hittar något ni vill ha. Jag vill nästan ha allt!

http://userlogos.org/files/logos/Carlos182/river%20island.png

Prov

Idag har jag ett viktigt prov jag måste klara. Det borde jag göra då jag pluggat en del och ska öva lite till nu på rasten. 14:30 börjar jag skriva provet så jag är väl klar någon gång vid 15:00 tiden. Önska mig lycka till ♥

Kollade på Riverside nyss. Det är jätte bra och finns att kolla på svt.se. Nu skall jag ta en god lunch och sen bege mig mot skolan då jag har matte i 30 minuter. Hörs när jag kommer hem ♥




Svininfluensan

Någon som har tagit sprutan mot Svininfluensan?
Någon som ska ta den?
Någon som har tagit den?
Någon som blev sjuk av den?
Någon som inte kände något av den?

Har mycket funderingar kring allt om Svininfluensan. Ska jag ta den eller inte lixom?

http://1.bp.blogspot.com/_YTITtbDGJgc/StOHg8Hk0HI/AAAAAAAABsg/bx8pqERxauY/s400/spruta.gif

Ond tro

Gud vilken kväll!

Vi fick vänta ett tag innan insläppet av filmen. När vi var inne så tog vi bra platser och satte oss och pratade lite innan filmen skulle börja. När det blev helt tyst så var det någon som nös så att det lät över hela salongen,Snacka om pinsamt!

Filmen jag såg hette Ond tro och medverkande var bland annat jonas Carlsson och Sonja Richter. Riktig bra skådisar måste jag säga! I början tyckte jag filmen var lite trög men längre och längre in man kom i filmen så tyckte jag den blev mer och mer spännande. Filmen får VG av mig.

Typisgt mig att glöma kamran hemma. Crap, det var synd! Men någon bild får jag allt ta och lägga upp.


Bild tagen på en båt när jag var på väg hem från Åland ^^

Förhandsvisning = Bio

Jag är ganska seg efter den här tisdagen. Men det är nog inte så konstigt om man slutar runt halv 4! Men ska snart iväg igen, Ska se en ny svensk film på bio som dock inte har kommit ut på biograferna än. Förhandsvisning...

Hoppas det är röda mattan! Alltid kul att känna sig som en kändis, när alla fotar. Men tror tyvärr inte det kommer vara det. Men alltid kul att gå bio gratis! Eller hur?

http://gismo.lankonsult.se/Gismo/Bildarkiv/org/160/bio.jpg

Plugg,Plugg,Plugg....

Halloj

Jag är precis klar med mitt pluggande så jag tänkte sätta mig och skriva ett litet inlägg. Är det någon som brukar kolla på Grannfejden? Jag tycker det verkar så tråkigt helt ärligt. ''Dom försöker lösa ett problem genom tv:en''
Jag tycker inte det går ihop helt enkelt.

Imorgon ska det bli kul! För imorgon så ska jag på filmvisning av en svensk film som skall gå på bio lite längre fram. Kul att få se den innan alla andra sett den ^^ (Kamran ska med)


(bild från i somaras)

Vintern närmar sig.....

Gud så kallt det är i Stockholm just nu. Nu märker man att vintern sakta men säkert börjar komma. Det är ju mysigt eller hur? Idag slutade jag redan klockan 14:00 så jag har bara tagit det lugnt här hemma.

Ikväll så måste jag plugga massa, Men det är väll bara få det gjort. För om någon månad är det ju julov. Jag ska åka utomlands under lovet, Komma bort från det kalla och komma någons där det är varmt och skönt.

Kram så länge ♥

Avslutar med en bild som jag tog på Eddie vid idolernas hotell.


Vad föredrar ni?


Kaffe
http://www.lchf-recept.se/wp-content/uploads/2009/03/lchf-kaffe.jpg



Te
http://pitetjej.webblogg.se/images/2009/te_30798025.jpg


Jag tycker inte ens om kaffe så för mig blir det Te.


Nu kör jag en Frågestund... Fråga vad ni vill

http://alviewie.blogg.se/images/2009/frgestund_27380023.jpg

Blog arwards

Någon som har missat att man kan kolla på Blog arwards på tv4play? Jag kollade nyss på det och tyckte det var jätte kul och kolla alla tack tal. Men det var också kul att höra alla prata. Så ni som inte har kollat på det tycket jag ska göra det.


Kampen

Gröna lund
http://2.bp.blogspot.com/_mwYb0G2MpZA/SGjTEBEvanI/AAAAAAAAAdc/Vsd6ck-w6cE/s400/untitled.bmp

                                                 VS
Liserberg
http://www.visitsweden.com/ImageVault/Images/conversionFormat_13/id_49/ImageVaultHandler.aspx



Vart skulle ni åka om ni fick en dag själva på något av dom är ställerna? Ni skulle självklart få ta med er några kompisar/famlij.

Första November!

Idag är det första november och då kan man nästan säga att det är vinter. Tiden är lixom bara flugit iväg från skolstarten. Det har lixom gått 3 månader sem man började skolan. Men jag tycker det känns som någon månad bara.

Jag har börjat inhandla lite smått nu när det kommer bli kallare. Men jag behöver lite stickade tröjor och några mysiga vantar, sen är nog allt klart inför vintern. Har ni också börjat handla lite varmare kläder nu till vintern?

Vantar

Mössa


Jacka

Stickad tröja

Halsduk

Inför vintern

Sort vinterjakke med shiny effekt & hætte samt sidelommer med lynlås & knappelukning. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.Sort vindjakke med hætte samt blå & grønne kontrast syninger på skrå. Desuden Björkvin broderet på brystet i grøn. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.




Fed 'The Who' Converse All Star, model canvas hi med Union Jack motiv. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.Sorte ruskinds sneakers med skind kontrast, Le Coq Sportif logo på den udvendige side samt uldent foer ved åbningen. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.





Gråmeleret striktrøje med hvid og sort mønstret kontrast samt knappeåbning. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.Grøn hætte striktrøje med lynlåsåbning & sort motiv all-over samt sorte ribkanter. Klik her for at komme tilbage til varebeskrivelsen.


Något av detta skulle jag behöva inför vintern.Lite sköna kläder/skor är alltid bra att ha.

Nyvaken = Frukost

Godmorgon sötnosar ♥ Har ni sovit gott? Jag tog en lång sovmorgon idag för det är ju ändå söndag. Idag ska jag bara ta det lungt och sitta här vid datan och kolla på tv. Har inget annat inplanerat än så länge i alla fall.

Ska ni också bara ta det lungt idag? Eller ni kanske har någon träning ni ska gå på? Imorgon börjar skolan igen.
Då kommer man in i dom vanliga rutinerna igen. Jag går och lägger mig alldeles för sent nu när det har varit lov.

Nu skall jag ta en god frukost ♥



Nya design

Jag sitter fortfarande vaken trots att jag var trött i förra inlägget. Ser ni någon skillnad på min blogg? Ja Hela min blogg är ju som ny nu! Jag tycker den blev jätte bra! Kul med en ny design.

Jag ska sova nu hade jag tänkt. Vakna upp med nya krafter ^^ Inget är planerat imorgon så det blir nog en chill dag imorgon. Ska ni göra något kul (idag) ? ♥


Skriv vad ni tycker om min nya design



|RRS-feed