Avatar

Halloj!

Idag har jag kollat på Avatar på bio. Hade inga förväntningar på filmen alls men måste säga att den var helt okej. Om jag ska betygsätta filmen så blir det 3/5. Ett G + kan man säga ^^

Hah vet ej om jag orkar blogga eller inte. Ska jag kanske lägger ner bloggen? Hm, vet ej men nu måste jag sätta på tven och kolla på 21/1 men.

Hemma från Gran canaria :)

Hej! Nu har jag varit hemma några dagar sen jag kom hem från självaste Gran canaria. Det var en skön och lugn semster! Kunde ha varit lite mer sol dock, men helheten så var det kanon!

Kom hem 04:30 på julafton. Så man var ganska trött och man hade inte någon riktig julkänsla då man varit i sol och värme 1 vecka.

Snart är det 2010. Ett nytt år!



Här får ni ett klipp då Erik Grönwall vinner idol 2009. Bra platser eller hur?

(jag som filmar)

Utomlans om cirka 1 dag :)

Dålig uppdatering i helgen, jag vet! Men det är bara för att jag har varit fullt upptagen med massa roliga saker. Jag var live i Globen i fredags, då det var final i Idol 2009. Ja, vi gick runt och letade rätt på våra platser. Rad 13 stod det på lappen, så vi tänkte väll att det skulle vara rätt långt bak men på parket. Men helt förvånad så var det längst fram och närmast scenen, Kan man få bättre platser? Nej, det var bästa platserna i hela globen kan jag lova! Bilder kommer lite senare... imorgon.

Jag åker utomlans på onsdag också. Då drar jag till Gran canaria med familjen. Ska bli jätte skönt att komma till värmen nu när det har blivit så kallt här i Stockholm. Ha det bra!


Marrko som jag såg på en galapremiär ^^

Hej

src="http://campaign.musicmyne.com/index.php?ACT=20&DO=3&C=5325">


Min egna version av Erik Grönwalls vinnarlåt :)

Tryck på länken och ge en tumme till min låt :)

En vecka kvar nu....

Hej

Idag hade jag och två stycken till tänk gå på en förhandsvisning på bio, men det blev insället. Så man får nog ta en lugn hemma kväll. Haft jätte många prov i skolan på senaste tiden. I 2 veckors tid så har jag haft Svenska och Engelska prov. Men nu är det över, skönt.

Har inte berättat att jag ska åka utomlans! Jag ska åka till Gran canaria om exakt en vecka. Ska bli skönt med sol och värme i en veckas tid. Äta god mat, bada, sola m.m.

Ska ni åka någonstans på lovet?


Fredag

Hej, idag är det idol som är dagens höjdpunkt. Inte långt kvar nu, det är bara 1 timme och 30 minuter kvar.
Idag har det varit skola som vanligt med bland annat ... eller nej hade inge prov/läxor idag.

Ska snart äta lite wook som middag. Tror jag ska spela lite fotboll innan idol börjar också. Heh och ni som hatar mig för jag heter fokipojken, jag härmar henne inte! Ni har sagt det och vet det så varför ens säga det? Och nej min blogg liknar inte hennes blogg. Fine!



Jobbig vecka

Hej!

Vilken jobbig vecka det har varit för mig! Haft flera prov varje dag, både i Svenska och Engelska. Men det har gått rätt bra ändå. Imorgon är det fredag igen, vilket betyder att det är Idol. Semifinal och därefter är det redan final i idol 2009.

Jag ska åka till Globen och kolla på finalen! Jag vill inte att någon ska åka ut nu, alla 3 är värda finalplatsen.
Men den som kommer åka ut är Calle. Fast jag bryr mig inte vem som åker ut nu. Det kan bli Erik, Calle eller Tove.

Nu måste jag ta något att äta innan skolan börjar. Vi höres!


|RRS-feed